portfolio
Welkom in de portfolio van Borduurservice Belia.

Kraamcadeau
Alle baby artikelen kunnen worden voorzien van een naam en/of afbeelding. Wanneer u geen geschikt plaatje op deze site kunt vinden, laat dan weten waarnaar u op zoek bent. Er worden dan enkele plaatjes met betrekking tot dat onderwerp naar u gemaild.

Trouwcadeau
Voor de mooiste dag ...een mooi cadeau. Ook voor bedankjes of gekke dingen voor het vrijgezellenfeest kunt u bij Borduurservice Belia terecht. Houd voor grote aantallen rekening met een levertijd van enkele weken.

Handdoeken
Topper onder de cadeaus Een superkwaliteit handdoek in 9 mooie kleuren. Alleen het borduren van een naam is al helemaal goed, maar wat te denken van een toepasselijke afbeelding? Neem contact op met Borduurservice Belia en laat u informeren over de mogelijkheden.

Badjassen
Voor ieder kind een badjas. Verschillende mogelijkheden in maten en plaatjes. Alle badjassen hebben een capuchon en zijn daardoor minder geschikt voor een rugborduring.

Caps
Petten lenen zich bij uitstek voor ludieke teksten. Of wat te denken van een nickname of naam van de favoriete band? Ook de naam van de boot doet het goed. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Wilt u een cap voor een (klein) kind laten maken? Let er dan op dat het kind met de cap op niet uit uw gezichtsveld gaat...anderen zien ook de naam. Een leuk alternatief is een monogram.

Winterartikelen
Zoals de naam al doet vermoeden, lekker warme artikelen voor onder andere de wintersportvakantie. Deze artikelen lenen zich uitstekend voor ludieke teksten voor groepen, zodat op de skipiste duidelijk is wie bij elkaar hoort.

Particulieren
Cadeau artikelen gemaakt voor particulieren. Uw idee wordt door ons omgezet in een fraai cadeau. Dit kan het borduren van een geboortekaartje zijn, maar ook een toepasselijke tekst voor een persoon die een bepaalde leeftijd heeft bereikt.

Bedrijven en verenigingen
Laat uw bedrijfs- of sportkleding borduren.Het resultaat is professioneel en blijvend.

Specials
Dit zijn artikelen die de klant zelf aanschaft en door Borduurservice Belia laat borduren. Het zijn ook artikelen die niet dagelijks gemaakt worden en daarom iets speciaals zijn